Alla inlägg under juni 2014

Av marie75 - 15 juni 2014 07:45

Godmrgon kära ni! Sovit gott? Igår blev det verkligen ändrade planer! Jag älskar att vara spontan och igår blev de Grisfest helt plötsligt i min gamla hemstad ute på landet :) Verkligen hemma känsla med liveband och Godmat :) Mys med en gammal vän! Tack fina vännen för att våran vänskap är så stark. Jag är så glad att du är tillbaka i mitt liv igen!

Önskar er en skön och mysig dag. Fånga dagens ögonblick

Va rädda om er / Miee

Av marie75 - 14 juni 2014 13:56

Jag gillar inte att ställa in jobb relaterade evenemang men idag tog jag ett beslut att ställa in imorgon.. Mina stämband och jag är inte överrens. Jag får nästan inte fram ett ord nu på em.. Så imorgon blir det en härligt dag med mys nere vid havet och tystnad, lugn och ro och sinnesro.
Nu ska jag bara va och spara på krafterna i mina stämband


Önskar er en skön Lördag / Miee

Av marie75 - 14 juni 2014 09:54

Så nu har barnen blivit hämtad av sina föräldrar med leende upp över öronen :) Tack fina goa barn som va på läger hos oss ! Hoppas att ni fick ett bra och roligt minne ifrån oss. Pyjamas party, tacos, chips och popcorn, film Time, skattjakt och pedikyr :) avslutades med en mysig frukost. Det har parats i sömnen, snarkats och kliats på ryggen, ja allt har varit helt perfekt :) Tack underbara kollegier för bra samarbete och mysig stund tillsammans och en bra utsparka

Önskar er en skön Lördag :)


Fånga dagen / Miee

Av marie75 - 13 juni 2014 21:53

Nu är det dax att säga godnatt här ifrån vårt läger. Hoppas att ni sover gott..

Natti natti...

Av marie75 - 13 juni 2014 16:50

Idag har de varit fjärilar i magen i dubbel bemärkelse här på jobb.. Alla är jätte spända på kvällens övernattning och tackomys med pyjamas party och film mys! Tjoho nu är förberedelserna i full gång. Alla madrasserna är framme inför natten :)

Studentsången
Sjung om studentens lyckliga dag,
låtom oss fröjdas i ungdomens vår!
Än klappar hjärtan med friska slag,
och den ljusnande framtid är vår.
Inga stormar än,
i våra sinnen bo,
hoppet är vår vän,
vi dess löften tro,
när vi knyta förbund i den lund,
där de härliga lagrarna gro,
där de härliga lagrarna gro!

Önskar er alla som tar/ har tagit studenten denna veckan alla lycka i livet. Livets val är inte alltid enkla men det finns alltid andra väger att vandra på om man valt fel väg.. En lärdom rikare .


Önskar er alla en skön Fredag. Va rädda om er i nattens vimlen

Miee

Av marie75 - 13 juni 2014 09:11

Har fått frågor ang min andlig utv.. Vad det är de jag gör för något.. Jag tror att jag va typ 5 år när jag första gången förstod att jag såg saker som igen mer än jag såg. Anhöriga som gått över på andra sidan ville kommunicera med mig. Förmedla länken mellan själen och kroppen.. Min utv har gått upp och ner men de senaste 3 år har jag satsar på min utv som medium. Jag som medium vet inte allt som ska hända mig och jag vill inte veta allt. Livet ska ju ha upps and Downs för att vi ska lära oss olika vägar att vandra på.. Det är väldigt naturligt och givande för mig att jag ska hålla på med denna delen, och det är också väldigt viktigt för mig att inte påverka eller köra över något som inte är på samma nivå i livet som mig i det andliga. Alla har vi våran tro och givetvis tror jag på att det finns en öppen länk mellan himlen och jorden. För mig finns det för många bevis på att det faktisk går att kommunicera med anhöriga som har lämnat oss. Till hösten ska jag börja jobba med Änglabud på www.soltemplet.se gå gärna in på våran hemsida och titta om det finns något som är av intresse för er.

Av marie75 - 13 juni 2014 06:58

Godmorgon kära ni! Godmrgon Fredag... En väldigt förväntans full dag ligger i luften. Idag är då dagen äntligen kommen, dagen barnen på förskolan längtar efter :) Övernattnings dagen.. Ett avslut ligger i luften på riktigt, terminen och våra 3 år är snart slut... Att avsluta som Barnskötare och släppa iväg " sina" barn är faktiakt blandade känslor. Att ha följt barnens utv under tre år, gör ju att vi pedagoger verkligen har lärt oss att känna barnen. Min jobb är väldigt tacksamt och väldigt lärorikt som Barnskötare. Mycket spännande och roliga samligar och intressanta frågor från barnen har gjort att jag har växt som person och utv otroligt mycket.

Önskar er en underbara dag och va rädda om er....Fånga dagen

Kärlek/ Miee

Av marie75 - 12 juni 2014 23:19

Idag blev så jäkla rädd så jag bara stod stilla och kunde inte få fram ett ända ord ! Jag bestämde mig för att Pw från jobb ner till småbåtshamnen och på vägen så tog jag en hel del bilder och där i mina tankar så smög jag runt som paparazzi och helt plötsligt hade jag en MUS runt mina ben! Detta är verkligen inget djur som tilltalar mig överhuvudtaget ! Den såg väldigt förvirrad ut och jag stod helt förstelnad och fick verkligen inte fram något! Inte ens ett pip! Jag hade under dagen gått och smålett åt en annan sak, som Karma verkligen gav 100 procent tillbaka till mig i dag! Från och nu så lovar jag och svär att karma kommer även tillbaka till mig! Så jag lovar att tänka på vad det är för signaler jag sänder ut, eftersom jag fick tillbaka de 100 gånger om idag!

Har varit på Seans i kväll på hos ett medium som jag har känt i många år. Väldigt intressant för allt hon sa som bud till andra va precis exakt samma som jag fick till mig. Jag fick väldigt bra bud till mig ifrån andevärlden :) tack snälla ni! Tack snälla fina ni ...

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova gott.. Imorgon blir de maratonpass..

Sov gott :) Dröm sött...

Miee

Ovido - Quiz & Flashcards