Alla inlägg den 19 juni 2014

Av marie75 - 19 juni 2014 23:01

Så tacksam jag är just nu att jag Pw på 34 min annars hade jag blivit väldigt våt av allt regnet som vräker ner just nu.. Har varit på hemma plan idag, det va inte planerat så från början men jag letade efter en present till min systerson som fyller år, och i Malmö hade dom inte den. Jag har haft en väldigt härlig och avslappnad dag åter igen. Jag har idag tagit tag i en sak som jag måste ro i land nu under hösten, så skönt, så nu blir det absolut inte något semester i september..
Bestämde mig för att ta mig ner till mitt favorit ställe, och äta efter allt shoppande och mys med älskade syster . Jag får verkligen frid när jag kommer ner till Restaurangen, det är verkligen hemma för mig. Tack för god mat och bra service. Ni är grymt duktiga. Tack Tobias och Måns med personal

Miee

Av marie75 - 19 juni 2014 13:32

Att säga hejdå till min kollegor är väldigt vemodig. Två fantastiska personer som valt att gå vidare och utv på annat håll. Lycka till underbara ni. Ni lämnar ett tomrum efter er. Tack för eran tid hos oss.
Idag va jag och kramades med mina kära kollegier och blev stormad av barnen med massa Kramar :)


Glöm inte att titta in på theflagshipcomany :)

Visst blir man glad av deras underbara bilder :)

Av marie75 - 19 juni 2014 08:08

Godmorgon kära ni! Sovit gott? Hoppas att eran natt har varit bra. Jag har sovit som en sessa i ny bäddad säng.. Visst är de skönt och lägga sig i en ren bäddad säng.

För ett par veckor tog jag ett beslut och ju mer tiden går så vet jag att mitt beslut va rätt. Känslan är underbar och jag mår verkligen bra. Tack för hjälpen universum och tack finaste Mormor för att du fick mig att inse efter så många år... Ett steg i taget...

Önskar er en underbara dag


Fånga dagen / Miee

Ovido - Quiz & Flashcards