Alla inlägg den 22 juni 2014

Av marie75 - 22 juni 2014 20:38

En otroligt stark och känslomässig vecka avslutas inom ett par timmar! Det har varit vemodigt och det har varit varma underbara känslor, det finns en saknad som blir mer och mer verklig för mig. Jag har tillbringat tid med er jag älskar och jag har njutit av varje stund! Jag fyller mitt hjärta med eran kärlek och tar med mig den hem och tar fram den varje dag tills vi ses igen! Jag är så tacksam för mitt mod och för min styrka, att jag vågar stå för den jag är. Ett inre lugn. Jag har njutit vid havet och sugit i mig kärlek. Ett ögonblick av så mycket känslor.
Jag tacka er alla av hela mitt hjärta för alla möten och alla känslor och upplevelser. Jag har kommit till insikt med en hel del denna veckan och jag är så tacksam! Älskar er och ni vet vem ni är. Att komma hem igen är en underbara känsla. Tack universum för att ni öppnade dessa dörrarna rakt i huvudet på mig så att bitarna skulle falla på plats...

Önskar er en underbara natt..

Sov gott kära ni / Miee

Av marie75 - 22 juni 2014 12:32

Jag kom aldrig iväg till ett fyspass men jag har kört mitt eget pass! 100 situps och 60 armhävningar med uppvärmning och sen blev de en runda på 3:56 km. Jag mår så underbart bra av min tärning och ska steg för steg bygga upp rätt grund nu efter min stämbandsinflammation och mitt virus jag haft i kroppen. Tappar så mycket när jag inte får träna.. Är faktiskt glad att jag känner att jag saknar min träning när jag varit borta ett tag, så gäller de att ha tålamod och lyssna på kroppen.

Idag är det 80 års kalas för värdens bästa Farmor. Älskar dig och är så glad att du finns .


Va rädda om er / Miee

Av marie75 - 22 juni 2014 08:57

Godmorgon kära ni! Sovit gott? Jag har vaknat några gånger i natt av massa starka händelser, det känns verkligen, de bubblar i mitt inre.. Jag älskar denma känslan. Tack för att jag får känna detta efter så många år!

Solen vaknar tillsammans med mig idag ,en trött men väligt harmonisk och lugn och fridfull tjej vaknar och funderar starkt på att ta mig till min träning idag. Tränings tarmen suger ordentligt idag. Önskar alla en härligt och harmonisk dag.

Fånga dagen / Miee

Ovido - Quiz & Flashcards