Alla inlägg den 6 juni 2014

Av marie75 - 6 juni 2014 07:22

Godmorgon kära ni! Sovit gott? En ny morgon vaknar med nya energier och solen lyser ute idag, nu stannar du uppe och fortsätter och lysa :) Nu är jag på g igen :) Jag tömde ordentligt igår! Ibland är de så skönt och bara låta tårarna och sorgen få göra sitt arbete. Lyssna in och läka.

Tack underbara ni som läser min blogg! 58 st bara igår! Tack snälla ni! Min blogg växer och jag bara älskar när ni fortsätter och läsa. Min budskap går fram.

Jag små ler just nu nära alla börjar skriva 3-4 positiva saker varje dag på sina fb statusar :) Vi har alla ett val och min tankar och mina energier tog emot ljuset för några år sedan och jag vet att många av er är på rätt väg! De tar tid att tvätta bort ett gammalt mönster men kärleken är störst. Jag tror ju som ni redan vet på karma! De jag ger får jag tillbaka. Jag sprider min kärlek men även jag har lärt mig på min hårda väg.

Har ni tänkt på en sak... Att människor som har tagit en stor plats i ens liv tidigare faktisk kan ta ännu större plats när man väljer att mötas igen. Tiden har egentligen ingen ram det är faktiskt grunden som är viktigast, hur grunden är byggd. Ibland förstår man inte hur viktig plats någon har haft i ens liv förrän person är tillbaka. Tack finaste du för att du är tillbaka i mitt liv igen .

Idag blir de kvalités tid med vänner .
Önskar er en underbar 6: Juni :)

Fånga dagen / Miee

Ovido - Quiz & Flashcards