Alla inlägg den 25 juni 2014

Av marie75 - 25 juni 2014 21:07

Träningsvärken gör sig mer och mer påmind och tyvärr mitt skoskav med... Men imorgon blir det en ny runda! Jag ska springa igen och hoppas att solen vaknar tillsammans med mig imorgon, för mitt mål är att träna innan jobb imorgon :) Jobbar kväll imorgon. Ikväll har jag sänt de sista healigarna för denna veckan. Nu ska jag ladda om inför ett stort jobb i helgen :) ser verkligen fram emot de.

För varje dag som går så vet jag att jag tog rätt beslut den 30 maj... Jag är glad att jag började denna resan. Jag är så tacksam för att jag idag inte behöver fundera och undra. Jag vet vad mitt hjärta har saknat..


Sov gott kära ni ...

Du finns i mina tankar..

Av marie75 - 25 juni 2014 16:24

En lång arbetsdag är slut i barngruppen! Det är så tacksamt att göra lite annorlunda saker med barnen, när barnens ögonlyser som diamanter och ska berätta om alla upplevelser ifrån dagens utflykt! Då vet jag att jag har gjort en bra gärning! Tack för alla fina ord ifrån er föräldrar nu i em!

Dagens sommarlovs utflykt blev väldigt lyckad och glädjen va total ifrån dessa små underverk. Vädret va på topp och tack till underbara vikarier som följde med på våran resa idag och tack för grymt bra samarbete :)

Nu blir det hem en stund innan Distans healigen börjar :)

Missade ni sommarlovsmorgon? De går i repris 18:30 :) så titta gärna då! Tack till dig Erick för din otroliga energier och glädje du sped i dag mellan alla pauserna :)
Det va väldigt intressant och se hur många som jobbar bakom programledarna.

Önskar alla en skön kväll och va rädda om er

Miee

Av marie75 - 25 juni 2014 06:24

Godmorgon kära ni! Sovit gott? Solen lyser och de känns som det blir en super bra dag här i Malmö! Tack för de, för idag är jag och barngruppen publik i sommarlovsmorgon :) Många fjärilar i magen på barnen. Tack kära kollegier som följer med mig och barnen idag! Nu ska jag fixa frukost till barnen så alla magarna är mätta och belåtna inför dagens äventyr :) Önskar er alla en underbara dag och va rädda om er. Fånga dagens ögonblick :) Miee

Ovido - Quiz & Flashcards