Alla inlägg den 17 juni 2014

Av marie75 - 17 juni 2014 09:31



Har ni tänkt på en sak.. Att vi människor kan vara väldigt elaka och utrycka saker på ett väldigt kränkande och sårade sätt... Jag vet att det är jag som mottagare tar emot de på mitt sätt men ibland går de liksom ändå in där med en pill i hjärtat. Jag vet att jag själv väljer att tolka de jag hör och ser men ibland kan de faktiskt bli för mycket.



Godmrgon :) Nu har jag kräkt ur mig vad mitt hjärta ville ha sagt... Sovit gott? Jag somnade med Bh på i soffan så när jag vaknade så kändes de som brösten satt i halsen. Har drömt ovanligt mycket i natt och drömmen är så klar.. Allt bra med er? Jag håller tyst och låter mina stämband villa sig och hoppas på att öron / näsa / hals ringer mig under dagen..

Håller på att tvätta upp helgens skörd av kläder och en filt som jag lånade med mig ifrån Restaurang Dalabadet eftersom de va kalt och sitta ute så packade jag in mig i den.

Nu ska jag mixa min dagliga drink:) men ska pröva och göra på persika denna gången och vanilj kvarg. Förresten jag så har jag blivit helt galen förtjust i Blåbärs kvargen :) Tydligen mer än jag som gillar den för den är slut varje gång jag är och handlar.





Min blogg har fått många fler läsare och ni ska veta att alla ni som läser min blogg. Tack snälla för ert stora intresse av att läsa min blogg! De värmer i mitt hjärta ska ni veta :) Så tack till er alla!







Önskar er en skön och mysig dag. Va rädda om er och fånga dagen / Miee

Ovido - Quiz & Flashcards