Alla inlägg den 4 juni 2014

Av marie75 - 4 juni 2014 21:12

[Bild]

Min mailbox har rasslat till ordentligt i Malmöstad. Jag har svarat på några stycken idag att jag har sagt upp mig som fackligt förtroendevald i kommunal. Jag tackar för alla lärdomar och erfarenheter under mina två år! Min resa går vidare. Jag har valt att gå vidare i min egen utv och ta hand om mig själv och satsa på mitt företag. Idag fick jag tre mail som gjorde mig glad och rörd! Tack snälla för mailen :) de värmer verkligen i mitt hjärta.

Nu ska jag sätta mig och meditera och sen blir det snart sängen. Imorgon blir de begravning


Tack för mig idag!

Godnatt och sov gott :)

Miee

Av marie75 - 4 juni 2014 11:14

Just nu vet inte jag vad jag ska ha på mig imorgon! Lite panik har jag... Hela sängen är full av kläder och ändå vet jag inte vad jag ska ha på mig imorgon! Ett sista farväl... och tack.. det är dax för begravning.

Tvättar min svarta klänning som jag hade på mig i måndags så jag tror att de slutar med att de blir den..


/ Miee


Av marie75 - 4 juni 2014 06:18

Godmorgon kära ni! Sovit gott? Jag skulle bara... Sen somnade jag på soffan! Detta händer just nu mer och mer varje kväll, inte riktig likt mig. Vaknade med ett stort lende i mitt hjärta nu på morgonen :)
Jag hoppas att solen vaknar idag och att den stannar kvar väldigt länge :) typ till oktober :) Idag ska jag börja plugga! Nu jävlar i de ska jag bli klar :)

Önskar er en kärleksfull och underbar dag. Fånga dagen / Miee

Ovido - Quiz & Flashcards