Alla inlägg under juni 2014

Av marie75 - 21 juni 2014 19:08

Det är inte ofta jag masserar mina anhöriga längre men idag har jag gett min systerson massage :) Idag blev de middag hos mina föräldrar och den blev det mycket mys hos en gamal lekkamrat sedan 35 år tillbaka :) Är så glad att vi är vänner efter alla våra år tillsammans :)

Nu blir det hem och tvätta och lägga upp benen i min soffa framför tv :) Trevlig Lördag kära ni. Va rädda om er / Miee

Av marie75 - 21 juni 2014 11:40

Godmorgon kära ni. Sovit gott? Att vakna i min gamla hemstad hemma hos mamma och pappa efter en lyckad och härlig och underbara midsommarafton får mitt hjärta att lee.. Jag är så tacksam för denna känslan och jag mår väldigt bra, så här bra som jag mår just nu är väligt många år sedan sist, så jag suger verkligen in allt jag kan och njuter i nuet! Det finns ett ordspråk som ofta kommit tillbaka i mina tankar de senare veckorna mer och mer och idag känner jag att dessa orden är verkligen så sant...

Hoppas att eran midsommar har varit bra och lugn och skön :) och Ta de lungt i trafiken idag.

Va rädda om er och fånga dagen

Miee

Av marie75 - 21 juni 2014 00:15

Idag har jag haft en helt underbara dag. Jag njuter verkligen av varje stund. Jag har kramats med väldens underbaraste människa. Jag är så glad och tacksam att du finns. Tack underbara du!

Du vet väl om att du är värdefull..


Nu ska jag somna med en skön känsla i magen och ett leende på läpparna. Tack Midsommar 2014 och tack till andevärlden att jag kom i rätt tid idag ... De finns verkligen en mening med allt ...


Sov gott och dröm sött..

Av marie75 - 20 juni 2014 08:45

Godmorgon kära ni! Mer än jag som vaknade av åskan i natt? Idag har dagen kommit Midsommarafton :) Ändrade planen för några veckor sedan. Tydligen har jag namnsdag idag, iallafall en del av mitt namn. Tack för tidiga grattis och till alla andra Linda säger jag givetvis grattis, känner väldigt många faktisk. Speciellt en tanke till dig Linda i Bara.
Ja vad händer då denna midsommarafton.. Jag ska mysa och njuta av denna dagen och plocka blommor och lägga under kudden och drömma om vem jag ska gifta mig med.
Solen vaknar tillsammans med mig nu och jag hoppa att du lyser på oss i Trelleborg idag :)

Till alla ensamma skänker jag en tanke med ömhet och respekt. Jag vet att Restaurang Dalabadet har midsommar buffé så är det någon som känner sig ensam och inte orkar laga mat själv så besök gärna min pärla, för där får du både värme, god mat och trevlig service

Nu önskar jag er en
Glad midsommar
kära ni och njut av dagen

Av marie75 - 19 juni 2014 23:01

Så tacksam jag är just nu att jag Pw på 34 min annars hade jag blivit väldigt våt av allt regnet som vräker ner just nu.. Har varit på hemma plan idag, det va inte planerat så från början men jag letade efter en present till min systerson som fyller år, och i Malmö hade dom inte den. Jag har haft en väldigt härlig och avslappnad dag åter igen. Jag har idag tagit tag i en sak som jag måste ro i land nu under hösten, så skönt, så nu blir det absolut inte något semester i september..
Bestämde mig för att ta mig ner till mitt favorit ställe, och äta efter allt shoppande och mys med älskade syster . Jag får verkligen frid när jag kommer ner till Restaurangen, det är verkligen hemma för mig. Tack för god mat och bra service. Ni är grymt duktiga. Tack Tobias och Måns med personal

Miee

Av marie75 - 19 juni 2014 13:32

Att säga hejdå till min kollegor är väldigt vemodig. Två fantastiska personer som valt att gå vidare och utv på annat håll. Lycka till underbara ni. Ni lämnar ett tomrum efter er. Tack för eran tid hos oss.
Idag va jag och kramades med mina kära kollegier och blev stormad av barnen med massa Kramar :)


Glöm inte att titta in på theflagshipcomany :)

Visst blir man glad av deras underbara bilder :)

Av marie75 - 19 juni 2014 08:08

Godmorgon kära ni! Sovit gott? Hoppas att eran natt har varit bra. Jag har sovit som en sessa i ny bäddad säng.. Visst är de skönt och lägga sig i en ren bäddad säng.

För ett par veckor tog jag ett beslut och ju mer tiden går så vet jag att mitt beslut va rätt. Känslan är underbar och jag mår verkligen bra. Tack för hjälpen universum och tack finaste Mormor för att du fick mig att inse efter så många år... Ett steg i taget...

Önskar er en underbara dag


Fånga dagen / Miee

Av marie75 - 18 juni 2014 23:26

Idag har det varit många känslor på en och samma gång! Jag brukar inte vara rädd för något men idag tog rädslan över fullständigt inom mig. Jag är inte rädd för att falla eller för att dö, men skit vilken känsla som skrämmde mig idag! Känslan kom för nära mig, igen. Åter igen spelades mitt liv upp då läkarna trodde att jag fått cancer, eftersom allt tydde på de.. Nu är jag tillbaka igen i samma känsla för du fanns där för mig och nu finns inte jag där vid din sida.. Ett val vi har gjort för att må bra vara för sig. Jag fick en smäll i ansiktet och från och med nu kommer jag vara ännu tydligare med vem jag tycker om ! Vem som är viktig för mig och hur mycket jag älskar människorna i mitt liv! Jag ska vara ännu mer ärlig och ge ännu mer kärlek för livet är för skört för att gå och hålla på känslan som är rätt eller fel.. Ja vill aldrig med ångra de jag inte gjorde.. Ödet ligger i händerna och livet är förkort för att inte njuta och älska ännu mer, för du vet aldrig när du rycks bort här ifrån. Sluta va bitter och sluta slåss njut av livet och kärleken runt omkring dig!


Kärlek ifrån mig!!


Ovido - Quiz & Flashcards