Alla inlägg under september 2014

Av marie75 - 15 september 2014 07:03

Godmorgon kära ni! Upp och hoppa... Ligg inte och dra dig... En ny vecka ligger framför dig och det är du, som håller i pennan till hur din veckas historia ska utv! Kom igen nu.. Rör på dig och ligg inte där och vänta, ta tag i pennan och måla din värd i dina vackra färger! Följa ditt hjärtas röst och njut av livet ! Denna veckan rullar på i nya spår och mitt hjärta ler. Jag ler för jag är lycklig och jag ler för att jag vågar stå upp i med och motvind. Jag är tacksam för att jag vågar älska. Jag ler för att livet är underbart!


Grattis Socialdemokraterna! Stolt är jag idag att vakna till ett rött styre! Jag tror på trion av ett grönt inslag av Gustav, så jag håller en tumme för dig!


Jag hoppas att mina starka vänner i min nya kommun sätter Catherine på rätt styre. Jag håller tummarna för dig min vän ! Vi behöver dig !

Va rädda om er... Önskar er en skön dag...

Fånga dagen / Miee

Av marie75 - 14 september 2014 15:18

Sätter mig ner med fb i min mobil och helt plötsligt slår mitt hjärta av dubbla slag! En bild av dig letar upp mig.. Du är verkligen vacker! Du är en vacker själ! De har du alltid varit för mig. Jag vet att du läser min blogg och du vet att jag finns här för dig, så därför ber jag dig snälla stöt inte bort mig. Kärlek till dig

Av marie75 - 14 september 2014 10:39

Har du känt att tiden går fort? Har du känt att den nästan rinner i väg som att öppna en kran? Tar du din tid förgivet... Hur prioterar du din tid? Hur förvaltar du din tid me dig själv? Hur viktig är du i tid me dina behov? Har du stäng av dina behov? Glömt bort dig själv? Dina barn, din fru / din man? Jagar tiden dig i timmar och du räknar till över hundra... Vet du om att du bara har ett hjärta och en kropp ? Vet du om att du ska vara rädd om dig själv och dina nära och kära... Tyvärr står du där själv en dag, då du har stött bort de som såg dig för den du va.. Och älskade dig för att du är den du va. Blundade du för länge och lätt känslorna bli till timmar i ställer för verklighet? Okej du valde att stänga av... Ditt hjärtas svar... Tiden rinner iväg och livet knackar på med en framtid med kärlek ifrån både man/ fru och barn!


Idag är det den där dagen... Dagen då vi ska följa utv i hur det ska se ut för oss i 4 år framåt... Jag röstar med hjärtat finns inget annat val! Jag röstar för alla medlemmar som jag har träffat som fackligt förtroendevald och alla jag har pratat med tårar i halsen. Jag röstar för att jag ska kunna åka ambulans om jag behöver. Jag röstar för alla med barn med särskilda behov och behöver hjälp. Jag röstar för ett rött Sverige för er som lider av cancer och behöver sjukvård och ett tryggt nätverk. Jag röstar för att jag tror på ett samhälle i röd framfart. Jag önskar även mina starka kvinnliga vänner lycka till på eran väg i kväll! Jag tror på er! Ni sitter inne med rätt styrka och kraft för att ta fram Sverige i rätt tid! Lycka till fina ni!

Glöm inte rösta idag ! Mina röster är redan gjorda . Va rädda om er / Miee

Av marie75 - 13 september 2014 14:30

Tankarna hinner i kapp mig idag... När jag står här och packar så kommer jag helt plötsligt på en massa saker.. Jag har en del frågor men dom får helt enkelt stanna kvar här.. Jag vet iallafall.... Jag sträcker ut min hand....

Snart sätter jag . här ... Idag fyllts lådor av minnen och av nya möjligheter... Dörren är öppen och jag väljer vägen som jag redan har börjar vanndra på... Det finns alltid bitar som går att plocka upp, det finns alltid bitar som ska läggas på rätt plats... Det handlar om att låta dessa bitar helt enkelt ramla på plats av sig själv... Att stanna kvar men att ta steg för steg och inte påskynda utv.... Jag tror och jag vet att mina tankar är fulla av sinnero.... Jag sprider min kärlek och jag sprider mina energier. Jag fylls med glädjens sång och fylls med styrka mot mitt mål!

/ Miee

Av marie75 - 13 september 2014 08:33

Godmorgon kära ni! Jag har mycket att roda idag! Flyttkartonger och jag och paus med plugg! Planen är solklar... Nycklarna får jag nästa vecka! Tack älskade Moster! Det ska målas innan inflyttningen :) men nu ska det torkas och packas !


Önskar er en underbara dag !


Va rädda om er .....



/ Miee

Av marie75 - 13 september 2014 00:21

Jag är defensivt inte utvilad, men jag har veklingen haft fokus och nu gäller det hålla de flyttande i kunskap för jag är inte fullärd... Igår körde jag 7 mil ! Klockrent och fel fritt ! Jag är stolt över min egen kraft och styrka. Ingen kan rubba på mig... Jag skakas om lite ibland av diverse händelser och känslor men grunden är ändå den samma. Jag har mål och just nu är det del mål.. Jag är på väg och jag släpper inte taget, inte denna gången... Jag stannar...


Sov gott / Miee

Av marie75 - 12 september 2014 07:04

Godmorgon kära ni! Då rullar jag vidare på motvägen ner mot mina rötter.. Sitter på bussen på väg till skolan... Fredag igen.... Helt galet va veckorna springer iväg. Att dra i handbromsen nu är inte ens att tänka på.. Växlar upp i en högre växel och har väldigt mycket att roda i helgen... Hej flyttkartonger nu är de du och jag...

Önskar alla en underbara Fredag

Va rädda om er.... Fånga dagen

Du finns i mina tankar....



/ Miee

Av marie75 - 11 september 2014 21:55

Oj vilken rörig vecka! Blev bestulen igår! Känslan va obeskrivlig... Jag blev lurad av en övertrevlig kille som gick in i mig.. Och bad om ursäkt! Tyvärr fattade jag inte förrän jag skulle iväg och jobba vad som hänt när min plånbok va borta! Jag bad till mina gauider om hjälp att den skulle bli inlämnad på hittegods. Imorse så fick jag en änglafjäder igen och em fick jag ett mail om att min plånbok är hittad! Tack för all hjälp från Andevärden ! Vi kan vi!


Sov gott kära ni/ Miee

Ovido - Quiz & Flashcards