Alla inlägg den 30 september 2014

Av marie75 - 30 september 2014 20:08

Så då säger jag hejdå till dig September! Du har verkligen vänt ut och in på mitt inre... Många gamla känslor som har vaknat upp inom mig denna månaden! Känns lite som tiden stått stilla i vissa från förr och att de plötsligt blommade ut igen! Jag har ställts mot ett beslut som jag vill förändra ta tillbaka och förstått. Jag vet vad mitt mål är och jag lovar Oktober att jag inte ger upp! För att jag är ingen som ger upp.. Jag vet däremot att mitt beslut är väl genom tänkt !

Jag fick semsster och jag fick varit nere vid havet på mitt favoritställe där mitt lugn får mig att känna mig hemma..

Det har varit otroligt mycket känslor och vibbar i från den andliga världen och mycket fokus på plugg... Och en flytt! Nu är jag hemma igen :)


Jag öppnar mer än gärna Oktober med nyfikna ögon och stort hjärta med mycket kärlek och sinnersro! Tack September!


/ Miee

Av marie75 - 30 september 2014 05:36

Godmorgon kära ni! När kl ringde 04 så kändes de som jag precis somnat... Måste lägga mig direkt efter teorin för att jag ska orka vakna... En väldigt tyst och stilla morgon vaknar i min nya hemstad, och nu är jag på väg in till stan för att öppna på jobb. Idag har jag cykelhjälmen med mig, för jag och en kollegia ska pröva och cykla med våran småbarns avd idag :) De ska bli riktigt trevligt att ut och cykla jag kan få en känsla av att jag saknar min ute avd som jag jobbade på tidigare. Jag är verkligen ute personal :) Önskar alla en skön dag :) Va rädda om er.

Fånga dagen :) Miee

Ovido - Quiz & Flashcards