Alla inlägg under augusti 2014

Av marie75 - 13 augusti 2014 22:26

Jag älskar känslan att komma hem till stadion :) för det känns verkligen som hem! Jag borde göra det betydligt oftare än nu.. Och tro mig jag kommer tillbaka snart igen :) Känslan där är grymt underbar! Stämningen och spänningen.. Vi vände från mot gång till framgång i kväll. Så gött är de.. En ny tröja blev de :) Tusen tack alla 12246 som delade glädjen tillsammans. Vi satt verkligen på nålar men så underbart skönt att mackan gjorde de igen :)

Sov gott och tack MFF för i kväll :)


Miee

Av marie75 - 13 augusti 2014 18:03

Ikväll ska de sjungas så hela stadion gungar :) Känslan att vara här igen är sån underbar glädje . Malmöstad ska gunga i 90 min. Och jag tror på vinst 3-0

Av marie75 - 13 augusti 2014 12:25

Jag njuter verkligen av livets goda just nu..Det är mycket, väldigt mycket men min kropp och själ mår väldigt bra av enegierna som jag har i mitt liv. Jag lämnade ett bud till alla som va hos mig igår, som jag tänker lämna till er med... Älska dig själv som din nästa partner. Lev i harmoni med dig själv och ge av de du får tillbaka :)


Miee75

Av marie75 - 13 augusti 2014 08:04

Godmorgon kära ni! Naturen har en otrolig kraft! På två dagar har jag sätt tromber, regnbågar och hagel i Augisti! Är det något vi inte kommer styra över så är det naturensfenomen hur mycket forskarna än försöker.

Igår hade jag en helt perfekt start på mitt nya jobb! Tack och åter tack för en fantastisk och väldigt givande kväll. När jag kom hem igår så jordade jag mig på ett helt nytt sätt och jag har sovit väldigt gott kan jag säga, så gott så att jag vaknade en 15 min innan jag skulle upp :)

Idag dag blir det familjemys i dubbelbemärkelse :) önskar alla en underbara dag :) Fånga dagen / Miee

Av marie75 - 12 augusti 2014 15:04

VARFÖR?


Är frågan jag ställer mig just nu! Det bråkas och det tjafsa om små saker på väldigt många olika platser runt omkring oss alla!


Men har ni tänkt på att om en stund kan livet verkligen vända en ut och in! Den mannen eller kvinna du älskar, bästa vän eller en närstående vara borta snabbare än vi ens vågat tänka på...

Livet för mig har gjort mig så medveten om hur snabbt livet vänder... Jag sprider min kärlek och min enegi för att jag vågar älska och vara närvarande i känsla. Imorgon kan det vara försent .. Eller redan i kväll....


Livet är inget vi ska ta förgivet bara vara tacksamma för att vi fått en stund med nära och kära här och nu...


Att slåss som småbarn om en spade i en sandlåda är det väldigt många vuxna som gör men att gå med ångest för att du aldrig sa förlåt till din bästa vän är det ingen som vill. Men varför låter vi detta hemska hat och avundsjuka och negativa attityd vinna över kärlek!

Ta tillvara på era nära och kära. Tala om för dom ni älskar och inte vill förlora i ert liv att ni är glada att dom finns. Vissa er kärlek ! Tiden styr vi inte över.... Ta tillvara på dagens ögonblick och njut av varje sekund av livet !


Finaste vän.. Jag delar din sorg med dig. Jag finns här när du än behöver mig . Styrka till dig.



Av marie75 - 12 augusti 2014 05:55

Godmorgon kära ni! Tidig morgon vaknar i mina blå idag! Fullt ös denna dag med massa spännande som händer. Idag inviger jag min nya jacka! Tack för bra pris för en snygg jacka Vero Moda :) 799 kr och ner satt till 110 kr! När det va en av de varmare strand dagarna så gick jag på mobila och gjorde väldigt bra höst klipp och det är skönt idag denna lite kylslagna morgon :) Nu ska jag öppna på jobb om en liten stund. Önskar alla en underbara dag . Fånga dagen / Miee

Av marie75 - 11 augusti 2014 21:13

Oj vad mina dagar har tempo! Jag far fram och tillbaka i hög fart ;) Jag är iallafall inte sysslolös, livets dagar smackar förbi mig som galloperande hästar, men jag hänger med på resan! Fick bekräftat idag att jag har 15 jobb som väntar imorgon kväll :) Tack för de! Ser fram emot i morgon kvällen :) Jag är så taggad kan ni tro! Jag är trygg och säker så vi kör imorgon. Nu är det snart godnatt och kl ringer 04 igen ! Tack för i kväll Trelle och tack Tommy! Sov gott :)

Miee

Av marie75 - 11 augusti 2014 11:56

Så skönt me lite träningsvärk! Va ute och sprang igår! Känslan att göra de och att ha gjort de är så underbar! En härligt frihetskänsla infinner sig i mitt inre! Igår va jag och renade ut energier i ett hus som behövde förnyas och få in rätt element. Tack snälla för förtroendet! Väldigt trevligt att äntligen träffas!

Önskar er en forsatt skön dag / Miee

Ovido - Quiz & Flashcards