Alla inlägg under augusti 2014

Av marie75 - 27 augusti 2014 07:09

Godmorgon kära ni! Semestern vaknar i mina blå idag, men jag är redan vaken och på väg. Det är en härligt morgon som vaknar i Malmö denna underbara morgon . Solen vaknar saknar på en himmels blå himmel. Jag smakar lite på nytt jobb och semester i min mun och det känns så gött. Jag har det verkligen bra :)

Idag ska jag njuta av att ha semester och njuta av denna härliga onsdag.

Önskar er alla en underbara dag och njut. De ska jag veklingen göra. Fånga dagen kära ni!

/ Miee

Av marie75 - 26 augusti 2014 23:29

Det går bra... Det går riktigt bra nu! Jag är så tacksam och jag tackar universum för stegen på min stig! I helgen kom det en annons till mig om medium tjänst.. Och idag har jag fått tjänsten :) Så tacksam och så lycklig. Att starta upp ett eget företag och ha detta denna trygghet är helt klart ett stort pluss i kanten och dessutom får jag ju jobba med de jag vill! Jag kommer synas ute i hela Sverige på ett helt annat sätt än idag och jag glad och tacksam.
Tack kära kollegier som jag ska jobba tillsammans för ert härliga mottagande i kväll!


Idag va jag och en vän och fixade saker till hemmet och även flyttlådor ! Så idag har jag organiserat flyttlådorna och städat och tvättat och ska nu krypa ner i nya sängkläder :)

Sov gott kära ni...


Miee

Av marie75 - 26 augusti 2014 12:27

För ett år sedan bokades en resa till side och tiden har verkligen sprungit i kalop och tiden har verkligen förändrats. Idag är jag så tacksam att min resa ändras på vägen. Jag är så tacksam att livet öppnade en ny väg och helt andra förutsättning. Jag har lärt mig otroligt mycket detta året och jag är så tacksam och jag är så glad. Det är verkligen en skön känsla att gå på semester i dag och jag är verkligen glad att jag behöll dessa veckorna :)

Välkommen älskade vän! Välkommen älskade semester ;)

Miee

Av marie75 - 26 augusti 2014 06:32

Godmorgon kära ni. Sovit gott :) Idag dukar jag upp till semester :) Det känns så skönt kan ni tro! Idag kör jag mitt sista pass inför min ledighet. En lång väntan är över :) Nu ska jag göra gröt på förskolan :) Önskar er alla en skön och mysig dag

Fånga dagen / Miee

Av marie75 - 25 augusti 2014 22:21

Jag sa aldrig mer... Nu står jag och packar ner mina prylar för att flytta hem igen :) Jag trodde aldrig att det skulle hända men de händer just nu! Jag ska tillbaka hem igen och känslan är klockren ! Alla bitarna föll på plats utan ansträngning och jag tror ju på att allt har en mening :) Jag trodde inte mina egna ögon när min Moster öppnar dörren till lägenheten som jag skulle på titta på... Men där stod vi och gapade och pratade i mun på varandra ! Nu är det min lägenhet och nycklarna håller jag i min hand om 4 veckor! Jag får nästan nyppa mig i armen i mellan åt för det känns lite som jag ska vakna upp och det är en dröm.. Jag är redo att landa i mina rötter igen. Det har verkligen varit en lärorik resa att vara på men nu är jag redo att slå mig till ro och satsa och göra det av hela mitt hjärta! Jag är evigt tacksam för varenda erfarenhet, varenda tår, varandra stig och varenda omväg jag gått .. Jag är veklingen redo att öppna mitt hjärta och ta emot kärlek, ömhet, vänskap , glädje, sinnesro , harmoni , lycka och bli älska för den jag är! Jag är redo att ta emot de jag alltid drömt om att möta!

/ Miee

Av marie75 - 25 augusti 2014 16:06

Det va helt klart jobbigare än jag trodde att jobba med en fraktur i förskolan idag. Hade helt andra planer i kväll men min fot bestämmer så det blir soffan i kväll och små plocka där hemma.


Önskar er en skön kväll.

Miee

Av marie75 - 25 augusti 2014 07:31

En ny vecka vaknar med härliga höst bitande vindar i Malmö denna måndag morgon.

Har fått höra väldigt länge hur jag gör för att se på saker som jag gör. Hur jag alltid får till den där positiva tanken även i svåra och jobbiga situationer... Jag har tränat min hjärna till att stanna kvar i den positiva och ljusa bilden. Jag stannar inte och fastnar inte i den negativa. Jag håller mig på den ljusa sidan och mår bra av den positiva attityden till mig själv och till livet.


Fånga dagen / Miee

Av marie75 - 24 augusti 2014 22:59

Himlen är förlångt borta från mig och idag fattas du mig! Älskade Björne. Jag är så glad att jag fick tillbringa tid tillsammans me dig innan du blev sjuk
Älskar dig för evigt


Puss...

Ovido - Quiz & Flashcards