Alla inlägg under januari 2015

Av marie75 - 10 januari 2015 12:12

Det finns helt klart en mening me allt som händer.. Lärdomarna faller på plats.. Jag måste utståla något speciellt... För det är väldigt ofta att det händer och idag så hände de igen.. Jag sitter på bussen på väg hem och då går de på en kille med en påse från Systembolaget och när han ser mig, så säger han.. Du är de vackraste jag någonsin sätt... Då luktar jag att de han har i sin påse redan är öppet.. Han sätter sig sidan om mig och fullständigt öppnar sitt hjärta i ett väldigt gripande och ofattbart liv... Hans liv är helt i spillror och han behöver verkligen någon att prata me... Som fd Behandlingsassistent så förundras jag över hans styrka och hans 31 åriga ålder... Ett särgat liv med en väldigt klok inställning till livet.. Jag förundras över hans styrka och att han försöker få hjälp och blir utstött ifrån vårt samhälle på olika sätt... Tyvärr blir jag inte förvånad över hans historia , att inte få rätt hjälp.. Det gör mig otroligt ledsen att vi människor slutat att bry oss om varandra och att allt handlar om pengar.. Vi kommer aldrig att kunna ersätta pengar med känslor.. Och rätt människor på rätt plats.. Jag är faktist glad att jag just idag kunde finnas på en buss så att han kunde öppna sitt hjärta och känna att jag hjälp honom en bit på vägen... Att jag kunde ge honom de samtalet han väntat på inom sjukvården i över 4:5 månad.. Han tyckte att jag skulle anställdes som hans privata psykolog... Bakom en människa finns det alltid en historia och jag är glad att jag kunde ge honom mina 35 min att prata av sig..


// Miee

Av marie75 - 10 januari 2015 07:36

Godmorgon kära ni.. Idag vankar jag på Limhamn i min bästa väns sons säng.. Även om jag har sovit här fysiskt så har jag varit någon annan stans själsligt.. Det är så otroligt starkt.. Jag vaknar av exakt samma pirr och av en väldigt varm känsla i magen :) Jag njuter ... Tack !


Hade en väldigt härligt och mysig kväll igår.. Tiden sprang bara i väg när vi satt och pratade. Det är så häftigt att vänner kan vara utan varandra och göra sina egna resor och hitta tillbaka till varandra och börja där vi slutade... Jag är så tacksam för att grunden vi byggde för 10 år sedan är så otroligt stark.. Tack för att du är min bästa vän. Tack för alla fina ord och all äkthet igår..

Tack för att du ringde igår :) skönt att höra din röst .. Jag är så glad att du och barnen finns i mitt liv..

Nu ska jag njuta en stund till innan jag får in en kille på sitt rum :)


Önskar er en skön och mysig dag

Fånga dagen och va rädda om er


Kärlek till er

Av marie75 - 9 januari 2015 21:59

Vilken kärlekdag jag har haft idag! Helt underbara att mysa me alla dessa underbara barnen idag. Det bästa är att jag har turen att få mysa på två förskolor nu för tiden . Så det blir dubbelt med mys :)

Är fortfarande kvar hos min vän och myser med henne och hennes barn.

Har verkligen haft en helt underbar dag...

Ska stanna kvar här och sova här i natt.. Nu säger jag god natt kära ni.. Sov gott..


// Miee

Av marie75 - 9 januari 2015 08:46

Måste säga att det är tufft och faktiskt kämpigt att ta mig fram just nu.. Jag är otroligt känslig i min fot och kraften är faktist svår att hämta i mellan åt.. Börjar få träningsvärk i mina händer och får en grym kramp upp mot bäckenet i mellan åt.. Patade med läkaren ang min kramp och hennes svar va.. Eftersom jag inte kan änvända min vad så änvävder jag just nu andra muskler.. Jo då så att... Ont gör de i allafall... Är på väg ner till Limhamn nu och ska fylla på konto med barnmys idag.. Ska bli super mysigt att träffa mina ansvarsbarn från mitt jobb som jag är tjänstledig ifrån just nu. Ska även sitta med i planeringen av mitt nya arbetslag nu på fm... Ska se om jag få igång mitt tanke sätt kring strukturen och schema.. De sitter ju här inne någon stanns:) Idag blir det även mys med ett barn som jag jobbat som resurs åt för snart 10 år sedan... Oj var tar tiden vägen.. Jag har haft en hel del resursbarn under mina 20 år och det är verkligen kärlek att få mysa med mina gamla barn ;)

Inatt har jag haft besök.. När jag hade gått upp imorse så låg där två fjädrar till mig... Änglarna jobbar hårt som sagt.. Dessa tecken ifrån er på andra sidan betyder väldigt mycket för mig.. Tack till er..

// Miee

Av marie75 - 9 januari 2015 06:33



Love Like You've Never Been Hurt Before


Orion

2
You are walking,

Side by side with me,

I tell you don´t be afraid,

I won´t let your heart bleed,

As the the waves come in,

With echos from our past,

We need no history,

Our love will forever lost,

When i'm miles away,

When we are apart,

Love won't hurt once more

I'll never break your heart,


I won´t,

I won't let your heart bleed,

You won't hurt once more

I'll never ever leave,

I'll never,

I´ll never break your heart,

Come on baby,

Let's go back to the start,


When i'm with you,

I can not stop to smile,

Every time your laying by my side,

I follow,

Every step you take,

In your arms,

In your arms I feel safe,


I won´t,

I won't let your heart bleed,

You won't hurt once more

I'll never ever leave,

I'll never,

I´ll never break your heart,

Come on baby,

Let's go back to the start,


When your Miles away,

When we are apart,

You won't hurt once more

I will never break your heart


I won´t,

I won't let your heart bleed,

You won't hurt once more

I'll never ever leave,

I'll never,

I´ll never break your heart,

Come on baby,

Let's go back to the start


You are walking,

Side by side with me,

I tell you don´t be afraid,

I won´t let your heart bleed

Sign in to comment



Vaknar av att jag hör denna låten i huvudet..


Godmorgon kära ni.. Önskar er en underbara dag.. Nu ska jag ut på nya äventyr.... Fånga dagen ... Önskar er en underbara dag. Kärlek till er ...

Va rädda om er // Miee

Kram från mig :)

Av marie75 - 9 januari 2015 00:02

Tack Andevärden för starka upplevelser denna dagen. Tack Ken Ring...

Nu ska jag försöka sova.. Ska krypa ner och ta täcket från dig ;) håller om dig....


Godnatt ....


Sov gott....


Miee

Av marie75 - 8 januari 2015 17:41

Just nu hade jag kunnat dö för en tvättmaskin ! Oj vad bortskämd jag va när jag bodde i Malmö och slapp springa i trapporna. Det är inte lätt att springa i tapparna med en Heffaklumpen efter sig som gör ont.. En Stark kvinna reder sig själv eller inte..

Morgonen dagen är planerad.. Massa mys på mitt gamla jobb och mys på mitt nya jobb.. Möte me min chef.. Och mys fika avslutas på Limhamn hemma hos min vän och hennes barn! Sen bär det av till en annan del av Skåne :)

Nu säger jag faktist god natt .. Ska ställa i orning här hemma och packa till att sova borta igen några nätter.. Och fixa färdigt me tvätten..

Tack för idag! Va rädda om er..


Kärlek föder kärlek // Miee

Av marie75 - 8 januari 2015 12:16

Jag ligger fortfaraden kvar i sängen.. Och känslan är helt underbar.. Jag njuter av att Universum tillsammans med Andevärden kan få till detta häftiga mötet.. Detta är så magiskt stort.. Det går inte att sätta fingrarna på de men känslomässigt så händer de så otroligt mycke.. Känslan och upplevelsen är klockren! Kroppen talar sitt eget språk och upplevelsen i säg går inte att ta fel på.. Det händer, det händer på riktigt ! Jag vet att samspelet är otroligt starkt.. Andevärden gör just nu en otrolig resa både fysiskt och andligt.. Och jag lever , jag andas och jag är en del av skapelsen i flödet i mellan två själar..


Att möta min andliga familj är för mig det häftigaste jag upplevt någonsin.. Alla bitarna föll på plats.. Vi visste redan innan vi mötes att vi möts.. Känslan att veta att vår familj är på väg att byggas upp på nytt.. Att vila  i känslan av lugn och känslan att ha kommit hem..

Resorna faller på plats en efter en från tidigare liv.. Att få äran att mötas igen och känna igen, blir stort otroligt stort.. en trygg och varm känsla som vaknar upp inifrån själen.. Att få uppleva och känna igen och veta att vi har varit där förut är så oroligt magiskt.. Att få älska och få uppleva känslan igen..

Att vara medial och möta min mediala familj gör mig otrolig lugn och ger mig en otrolig skön känsla i sinnero.. Jag lutar mig tillbaka och följer med på resan och njuter av själva skapelsen som Andevärden sköter med bravur! Tack till våra skyddsänglar och till våra guider för att ni tog oss hit och låter oss vara med i denna fantastiska skapelsen...

Tack för kärlek och respekt ! Tack för att ni för mig att förstå den magiska skapelsen och framför allt att ni öppnat flödet så jag kan känna  känslan både andligt och fysiskt!

//Linda-Marie

Ovido - Quiz & Flashcards