Alla inlägg den 7 januari 2015

Av marie75 - 7 januari 2015 17:37

Så då fick jag då äntligen svar på mina bilder som har dykt upp i mitt huvud.. Första gången jag va i side i Turkiet så hållt jag på att drunkna... men räddades utan fara.. Jag drogs med i en stark våg och hamnade i ett hav av skum.. Jag känner paniken av att drunka... Nu har ett medium känt in tidigare liv händelse och upplevelsen va klockren.. Jag förstår samspelet och kärleken som jag känner i dag fysiskt. Jag förstår också vad just side vill säga till mig efter läsningen från tidigare liv.. Det är faktiskt skönt och få de bekräftat. Jag misste min min man och mitt barn i en drunkningsolycka.. Det finns en stark kärlek idag fysiskt till detta barnet som jag inte har kunnat sätta fingrarna på men som jag nu förstår... Ett samspel som bara finns mellan två värdar ... Jag är så tacksam att jag får äran att få lära känna dig igen.. Tack du underbara för att vi förstår varandra.. Och att jag får äran att få lära känna dig igen. Tack för en hel dag tillsammans med dig , fast du tyckte att filmen va en tjefilm :)


// Miee

Av marie75 - 7 januari 2015 13:01

Tack kära ni som läste min blogg i går! 105 läsare.. Och 370 sökningar på Miee75 på en dag! Tack för ett vissade intresse.. Det värmer och det är tydligen bra att vara ärlig :) Tack .. Kärlek till er.. Vi hörs lite senare.. Sänder lite sol ljus ifrån en klarblå himmel med en stålade vacker sol! Våren du är så hjärtligt välkommen :)

Av marie75 - 7 januari 2015 09:06

Godmorgon kära ni... Sovit gott? Jag hade en riktigt slappe dag igår.. Släppte taget om väldigt mycket inombords... De känns så gött och veta att min fot mår bra... Jag är så tacksam ... Det är faktiskt svårt att förstå att jag har så otroligt bra läkningsprocess men jag tackar ödmjukast för att min kropp gör ett fantastiskt jobb... De gick väldigt fort sist jag blev op i mitt knä och jag va tillbaka efter 3 veckor... Ordningen är i vilket fall som hälst återställd ! Nu väntar jag på att tiden ska dimpa ner så jag vet när jag ska ta gipset och träffa sjukgymnasten.. Ska bli så underbart skönt att komma igång me min fysiska träning.. Som jag sagt tidigare så längtar jag grymt mycket.. Ställde mig på vågen igår.. Och jag är så grymt stolt att jag håller min gräns.. Jag har verkligen hållt mitt löfte och stoppar väldigt sällan i mig dessa sockerpundare grejor :) Nu när jag ska börja jobba så kommer även min rutin in kring maten på riktigt igen.. Jag äter bra nu men vet att jag kan ännu bättre än vad jag gör idag, men när träningen är igång så är det full fokus igen..

Dagen är full av saker som jag är på väg till och det är mycket praktiskt som ska fixas... Har förstått att de har snöat på en del platser i Skåne i natt och som ni vet så älskar jag snö.. Men jag är så tacksam att snön inte har landat här i natt..
Det hade faktiskt varit mysigt att få lite snö efter mitt gips är borta så jag kan få leka av mig :) tillsammans med alla fantastiska barn som jag har runt mig både som pedagog och privat.. Snöbollskrig :) mellan barnsliga vuxna :)


Önskar er alla en underbar dag..

Va rädda om er.. Fånga dagen

Kärlek föder kärlek


Miee

Ovido - Quiz & Flashcards