Alla inlägg den 8 januari 2015

Av marie75 - 8 januari 2015 17:41

Just nu hade jag kunnat dö för en tvättmaskin ! Oj vad bortskämd jag va när jag bodde i Malmö och slapp springa i trapporna. Det är inte lätt att springa i tapparna med en Heffaklumpen efter sig som gör ont.. En Stark kvinna reder sig själv eller inte..

Morgonen dagen är planerad.. Massa mys på mitt gamla jobb och mys på mitt nya jobb.. Möte me min chef.. Och mys fika avslutas på Limhamn hemma hos min vän och hennes barn! Sen bär det av till en annan del av Skåne :)

Nu säger jag faktist god natt .. Ska ställa i orning här hemma och packa till att sova borta igen några nätter.. Och fixa färdigt me tvätten..

Tack för idag! Va rädda om er..


Kärlek föder kärlek // Miee

Av marie75 - 8 januari 2015 12:16

Jag ligger fortfaraden kvar i sängen.. Och känslan är helt underbar.. Jag njuter av att Universum tillsammans med Andevärden kan få till detta häftiga mötet.. Detta är så magiskt stort.. Det går inte att sätta fingrarna på de men känslomässigt så händer de så otroligt mycke.. Känslan och upplevelsen är klockren! Kroppen talar sitt eget språk och upplevelsen i säg går inte att ta fel på.. Det händer, det händer på riktigt ! Jag vet att samspelet är otroligt starkt.. Andevärden gör just nu en otrolig resa både fysiskt och andligt.. Och jag lever , jag andas och jag är en del av skapelsen i flödet i mellan två själar..


Att möta min andliga familj är för mig det häftigaste jag upplevt någonsin.. Alla bitarna föll på plats.. Vi visste redan innan vi mötes att vi möts.. Känslan att veta att vår familj är på väg att byggas upp på nytt.. Att vila  i känslan av lugn och känslan att ha kommit hem..

Resorna faller på plats en efter en från tidigare liv.. Att få äran att mötas igen och känna igen, blir stort otroligt stort.. en trygg och varm känsla som vaknar upp inifrån själen.. Att få uppleva och känna igen och veta att vi har varit där förut är så oroligt magiskt.. Att få älska och få uppleva känslan igen..

Att vara medial och möta min mediala familj gör mig otrolig lugn och ger mig en otrolig skön känsla i sinnero.. Jag lutar mig tillbaka och följer med på resan och njuter av själva skapelsen som Andevärden sköter med bravur! Tack till våra skyddsänglar och till våra guider för att ni tog oss hit och låter oss vara med i denna fantastiska skapelsen...

Tack för kärlek och respekt ! Tack för att ni för mig att förstå den magiska skapelsen och framför allt att ni öppnat flödet så jag kan känna  känslan både andligt och fysiskt!

//Linda-Marie

Av marie75 - 8 januari 2015 08:30

Jag vankar med värdens största leende :) Andevärden jobbar hårt nu :) så starkt.. Tack för känslan :) jag njuter :)

Sovit gott? Jag har sovit som en prinsessa :) och jag har definitivt inte sovit i min egen säng i natt :) så pirrigt .. Vilket starkt möte.. Tack Andevärden för att jag får uppleva detta samspel! Jag känner dig så starkt!

Nu ska jag försöka komma tillbaka till mig själv efter nattens upplevelser och få fokus på vad jag ska göra idag.. Men jag tror att jag stannar kvar och njuter en stund till :)


Fick denna sången till mig.. Och va bara tvungen att dela den här efter min andliga upplevelse..


Önskar er all en underbara dag...Fånga dagen :) kärlek till er...

Miee



"Anywhere For You"

We can rewrite the story
Tonight we're forever young
Yeah, tonight we're forever young

Through the pain and the heartaches
There's still love for everyone
There's still love for everyone

Hey, would you believe me if I said
We are here for a reason
Now this is our life
This is what counts
This is for us
I would go anywhere for you
I would go anywhere for you, yeah
I would go anywhere for you, yeah

Heaven knows you're a dreamer
Don't hide it from anyone
Don't hide it from anyone

Never doubt what you're made of
There's a hero in everyone
There's a hero in everyone

Hey, would you believe me if I said
We are here for a reason
Now this is our life
This is what counts
This is for us
I would go anywhere for you
I would go anywhere for you, yeah
I would go anywhere for you, yeah
I would go anywhere for you, yeah

Hold on tonight, for us,
I would go anywhere for you, yeah
I would go anywhere for you, yeah




Av marie75 - 8 januari 2015 01:24

Oj tiden sprang ifrån mig idag.. Känns som jag har sutit i telefon nästan hela dagen .. Jag har ringt viktiga samtal .. Skulle gå iväg och fixa en hel del i stan idag.. Men tyvärr så orkade inte min Heffaklump ta sig ner till stan.. Ska svälja en ny tab nu innan jag ska krypa ner och sova.. Det har varit en väldigt andlig dag här.. Jag har känt in en varm känsla i magen.. En närhet som har varit otroligt stark... Jag njuter av de andliga samspelet..

Tack .....



Om ett par timmar så startar vårterminen 2015! Som pedagog så är det alltid lika spännande att möta våren.. Den bästa perioden för oss pedagoger.. Att vara ute och vara fysisk.. Och möta våren.. Ni kan tro att jag tok längstar till mitt nya jobb och mitt nya uppdrag.. Ser verkligen fram emot att möta mitt nya arbetslag.. Att börja jobba med strukturen igen..


Nu lyfter jag på täcket och kryper ner.. Sov gott .. Natti natti.. Dröm sött...


Tack för ännu en dag här i min blogg..

// Miee

Ovido - Quiz & Flashcards