Alla inlägg under januari 2015

Av marie75 - 22 januari 2015 10:40

Nu är jag här.. Oj denna dagen är full av nya härliga ting.. Jag börjar få armmuskler efter att hoppat på kryckor i 4 veckor! Skit... Redan 4 veckor sedan min olycka! Gipset är redan borta och foten kämpa på.. Det är bara jag som måste låta foten läka i sin egen takt.. Jo så att... Så va de ju me de.. Min stora prövning just nu är tålamod! Undrar om de går att köpa de någon stanns...

Idag ska jag träffa en gammal killkompis som ska göra vid mina naglar :) som just nu utb sig till nagelbyggare. Jag har inte haft byggda naglar nu på 8 veckor typ, så nu är det dax igen. Har låtit mina egna komma fram riktigt mycket tills för några dagar sedan då jag bröt ner 3 st och de gör så grymt ont.. Men nu ska jag bara njuta av att R ska göra vid dom :)


Nu önskar jag alla en skön dag .

Va rädda om er och njut av vårsolen som lysser över Skåne i dag ...


// Miee

Av marie75 - 21 januari 2015 17:03

Helt klart den bästa Kramdagen :) Tack för de...

Nu ska de tränas och sen blir det till att krypa upp i soffan :)


Önskar er alla en fortsatt skön kväll och fortsätt och kramas på Kramdagen // Miee

Av marie75 - 21 januari 2015 08:07

Godmorgon kära ni! Sovit gott? Idag vill jag inte gå upp.. :) idag vill jag stanna kvar här :)

Idag är det kram dagen :) och idag ska de kramas :)


Önskar er alla en skön Kramdag



Fånga dagen // Miee

Av marie75 - 20 januari 2015 18:35

Det blev oväder i Skåne i fm när det va dax att ge sig iväg till sjukhuset.. De snöade grymt mycket och de va glashalt ute..

Nu i em så somnade jag gott en stund.. Nya direktiv och ännu mer möjligheter öppnas upp.. Så det va riktigt gött och slappa en stund ..

Nu önskar jag alla läsare en skön och mysig kväll.. // Miee

Av marie75 - 20 januari 2015 09:59

God förmiddag kära ni.. De snöa stora flingor utanför fönster denna fm i denna delen av Skåne.. Visst är det härligt me snö och lite vinter.. Nu rullar morgonen på.. Träningen är igång på riktigt igen med de jag kan göra.. Nu väntar en ny härlig dag med mycket nya händelser...Jag är på g... Är du... Tisdag här kommer jag...


Va rädda om er.. Kärlek föder kärlek



Miee

Av marie75 - 19 januari 2015 19:35

Jag älskar känslan.. Jag älskar att var där...


Idag har det varit en väldigt lärorik dag... En erfarenhet rikare och en stolt och stark tjej men två kryckor har varit på en upptäktsresa idag.. Tack kära för allt hjälp !


Önskar alla en skön kväll



Miee

Av marie75 - 19 januari 2015 06:59

Godmorgon kära ni.. Då kör vi igång veckan med full kraft... Och mycket glädje! Veckan ligger orörd och det är du som är konstnären som målar dina färger! Du håller i Penslen och målar din själ med färger som passar dig.. Är du me.. Är du medveten om dina tankar och dina känslor? Är du medveten om att din bok är blank och att det är du som är författaren för hur du ska sätta målen rätt... Är du medveten om att allt de där tunga är borta, och att du är stark och du är fri... Du har all lycka i din hand.. Det är bara de att du ska våga känna känslan att det är du som kan förändra dina steg.. Igen annan är så vacker som du... Så ta steget ut och möt vårens känsla och lev och lee.. Våga älska nya höjder och dina nya steg... Våga tro på att du är älskad för din egen skull...


Va rädda om er och njut av dagen



Kärlek föder kärlek



Miee


Av marie75 - 18 januari 2015 16:05

Nu har jag statat en sida på Fb! Där jag länkar min blogg! Jag är så glad och tacksam för att alla som peppar mig! Jag har fått så fanatiska fina ord den sista veckan om hur viktig min blogg är och jag tacka av hela mitt hjärta!


Veckan rullar på och jag har fått ett helt fantastiskt erbjudende tack för de! Jag är helt klart redo... Ser fram emot denna veckan så otroligt mycket och spännande saker som är på väg in! Tack än en gång!



Trevligt kväll kära ni..


:) Miee

Ovido - Quiz & Flashcards