Alla inlägg under december 2014

Av marie75 - 26 december 2014 09:19

Godmorgon kära ni! Idag ska jag ut med Heffaklumpen :) När vi satt i gipsrummet så bestämde vi att jag skulle ha lila gips... Och nu har de blivit Heffaklumpen av detta.. Idag är de vinter i Skåne, solen lyser och jag tok längtar efter att få andas in denna höga härliga luft! Idag är det fredag:) och imorgon drar jag bort tejpen från mitt ansikte, ska bli intressant att se hur mitt är har läkt.

Igårkväll så tog jag och fick bort min smärta... Ni kan tro att de va skönt.. Tack hjärtat för hjälpen. De finns faktiskt ingen logisk orsakt till att smärtan ska göra mig så här påverkad som jag har varit från och till, och nu tog jag en högre dos av medicinen och de hjälpte och de va så skönt.



Önskar alla en skön fredag . Va rädda om er // Miee

Av marie75 - 25 december 2014 20:37

De gör ont... De gör så fruktansvärt ont... Jag kan inte vrida på min nacke... Jag är stel som en pinne.. men jag är tacksam att inget gått i sönder, men smärtan piskar mig.. Min kind är fylld med blod som spränger ut i ögat och kinden och huvudvärken är grymt jobbig.. Jag är blåslagen på hela vänstersidan från rumpan och ner.. Men jag har klarat mig utan benbrott och en söndersliten höft... Eller krossat knä.. men smärtan är hemsk! Min fot är blå lilla gul och tjock som en klump.. Hur läkarna hade tänkt utan tramdol vet jag inte , men jag är så tacksam att min extra familj hade apotek hemma, så att jag kan döva smärtan på något sätt. Jag undrar faktiskt hur ont jag hade haft utan mirakel medicinen just nu..

Tack kära ni för att ni finns :)


Nu säger jag godnatt // Miee

Av marie75 - 25 december 2014 16:33

Tack snälla fina ni! Har fått otroligt många fina mail, sms och chatt meddelanden och även här på min blogg! Jag får höra hur ni förundras över min styrka och min positiva inställning efter mitt trauma! Ja jag är stark ! Och ja jag har en mental styrka som slår allt! Jag lever i en värld av positiva tankar och jag lever efter min tro... Jag slåss ner men jag skakar av mig och går vidare.. Jag lyssnar och jag lär mig. Min styrka just nu är alla kärlek jag får ifrån er som känner mig och som finns i mitt liv på ett eller annat sätt. Jag är är trygg och jag mår bra av tryggheten. Jag är älskad och tro mig jag känner eran värme och kärlek! Jag är så tacksam att få känna mig så trygg så jag kan luta mig tillbaka och fokusera på läkningsprocessen till 100 procent! Kärlek föder kärlek // Miee

Av marie75 - 25 december 2014 12:04

Så här snygg är jag just nu efter min olycka... De gör ont i hela kroppen.. Och jag är riktigt slagen.. Men jag kämpar på..


Så kom då snön , som jag har bett om skulle komma.. Men när jag bad om denna vackra vintern så visste inte jag att jag skulle sitta med gips upp till knäet och ha brutit foten på 4 ställen... Så nu gäller de att stanna inne och ligga och titta ut... Det är verkligen vackert men det blir soffan med mys idag. Va rädda om er på vägarna idag. Kör försiktigt och ta de lugnt.

Kärlek // Miee

Av marie75 - 24 december 2014 23:26

Så då tackar jag för denna julafton... Jag har tyvärr inte riktigt varit i form för att möta dig idag... Min kropp skriker av smärta.. Min nacke gör grymt ont och min fot ska vi inte ens prata om.. Jag kämpar på.. Och min kropp är trött... Trött, och åter trött... Dock har jag faktiskt kunna stödja lite på min tjocka fot med en snygg sjukhus sko och gips.. Jag är faktiskt tacksam att jag har fått igenom så många op med mina knän så jag vet hur jag ska kämpa på.. Jag är så grymt stark psykiskt men min kropp är trött efter alla smällar och blödningar som har växt i blåmärken och bulor av slag... Det finns en helt del som får ta tid.. Nu ska jag krypa ner och sova och drömma sött... God fortsättning kära ni // Miee

Av marie75 - 24 december 2014 12:35

Harmoni och lugn och ro.. Sinnero i själen... Det har varit väldigt omskande dygn för mig och chocken tog lång tid och verkligheten har kommit i kapp mig efter allt som vänt upp och ner på mig. Men en sak i detta kaos är att jag känt mig otroligt trygg. Jag har känt mig hemma i ett lugn i allt detta som hänt. Jag har känt mig ompysslad och att människorna omkring mig har funnits där till 100 procent. Jag är lyckligt lottad och jag är så tacksam.

Detta dagarna har fått mig att se vad som får mig att må bra och hur jag ska känna mig trygg utan en massa konstigheter så har allt bara flutit på.. Flödet är i harmoni och jag känner mig lugn och att bit för bit faller på plats i de stora hela.. Tack


God jul kära ni // Miee

Av marie75 - 23 december 2014 22:45

Puuhh... Jag har trotts allt haft underbara dagar.. Hög som ett höghus blev jag trotts nekad smärtlindring på akuten i Lund... Tack snälla för att du förståd att jag behövde mer mot min smärtan... En kväll som går i minnesluckornas tecken... Jag tuppad av och hamnade i chock... Blodet ran i hela ansiket och jag vaknar till några gånger, men minns inte i detalj.. Ambulansen hämtad mig och de blev trauma transport till Lund.. Jag är verkligen tacksam för att alla på ambulansen och brandkåren tog hand om mig. Jag är tacksam för att du ringde ambulans och jag är lycklig lottad att du va me mig på sjukhuset hela natten och att du gjorde mig så trygg. Tack du vackra själ! Jag har haft två underbara barn runt mina fötter som är så mycket kärlek! Jag är så glad att jag har fått vara med er dessa dagarna. Det har verkligen varit mycket mys och kärlek! Tack även till alla andra fina barn som jag fick mysa med innan min olycka.. Jag är verkligen tacksam ... Tack till underbart läkarteam som tog emot mig när jag kom in i ambulansen.. Jag är så tacksam! Tack till Andevärden som tog hand om mig efter olyckan och under tiden. Läkarteamet va i chock på akuten när dom förstod att jag bara hade brutit foten på 4 ställen.. Och behövde tejpas i huvudet. Jag är blåslagen och öm i kroppen men jag lever och kan hoppa på kryckor. Jag är gipsad upp till knäna men jag lever !! Tack alla underbara människor som va närvarar och gjorde de möjligt att få ha dig tryggt hos mig!



God Jul kära ni // kärlek. Miee

Av marie75 - 23 december 2014 04:42

Godmorgon kära ni. Här ligger jag med en bruten fot och ser ut som jag blivit misshandlad. Va med om ett trauma i lördags. Jag tuppade av ett par gånger och blev hämtad i ambulans. Nu hämtar jag kraften med massa barn mys. Jag är så tacksam för att va med mig på min resa på akuten i lördags natt.

Nu ska jag försöka sova lite till..

Önskar alla en skön lille julafton.

Va rädda om er kära ni// Miee

Ovido - Quiz & Flashcards