Alla inlägg under juli 2014

Av marie75 - 14 juli 2014 07:26

Godmorgon kära ni ;) Sovit gott? Jag avslutde min kväll med ett klipp från fb som en vän lagt upp. Jag skattade så att mina tårar sprutade. Tack för ett trevligt avslut på kvällen kära du.

Nu kickar jag igång denna veckan i fullfart och jag har mycket jobb denna veckan som jag ska utföra och på onsdag blir det myskväll när jag utfört ett smäckat schema.

Önskar er en underbar dag och fånga dagen ;)


Miee

Av marie75 - 13 juli 2014 20:18

Kvalitetstid på hög nivå denna helgen ;) Jag har verkligen myst och gett mig tiden att prioterar de personerna som jag känner är viktiga och som ger mig nytt energiflöde. Att njuta av någon annans närhet är helt underbart ;) Tack. Kärlek och vänskap på högnivå. Alla mina vänner är viktiga men ibland handlar det att välja in rätt människor vid rätt tillfälle och just nu prioterar jag att njuta av varje stund mer än vad jag har gjort på väldigt länge. Idag har jag tagit en välförtjänt sovmorgon och vaknade av att regnet smattrade på fönstret. Idag har det blivit paddan i knäet och massa kärleksfilmer ;) ännu mer kvalitetstid


Veckan har ännu en gång sprungit ifrån mig och kalendern är fullbokad för nästa vecka. Tack till underbara er som jag har umgåtts och sprungit på,på de mest märkligaste ställen denna veckan ;) Nu är jag taggad att öppna nästa veckas dörr och blanda med mycket glädje, skratt och kärlek med underbara vänner och nära och kära. Ser verkligen fram emot denna veckan på väldigt många olika sätt.




Tack för ert intresse trotts att jag inte uppdaterat min blogg innan idag.


Sov gott / Miee

Av marie75 - 12 juli 2014 09:28

Godmorgon kära ni ;) Upp och hopp ligg och inte dra er ;) Solen lyser på en klarblå himmel och det är helt klart bäddat för en dag på stranden. Så kom igen vädergudarna och vissa eran bästa sida ;)

Önskar er en underbar dag och fånga dagen ;)

Miee

Av marie75 - 11 juli 2014 05:52

Godmorgon kära ni! Helt underbar morgon vaknar sakta i Malmö denna fredag ;) Visst går veckan snabbt. Den där underbara känslan byts snabbt till en maktlöshet som vi i Sverige faktiskt ger till sitt folk. Jag möts ännu en morgon av uteliggare i min stad. Hur är detta möjligt 2014? Hur är det möjligt att vi är så ego och hemmablinda så vi faktiskt inte ens orkar bry oss vårt älskade land är ett land som stöterut de som inte håller sig inom ramen, ramen att inte vara värd ett drägligt liv!



/ Miee

Av marie75 - 10 juli 2014 12:46

Idag har det varit ännu mer mys med barnen på jobb och nu är jag på väg till nästa " jobb" Har väldigt stor koncentration och diciplin på ett arbetet som jag håller på med just nu. Jag har 100 procent fokus just nu, så det blir ingen standen här idag ihäller.

Njut av solen från mig med ;)

Av marie75 - 10 juli 2014 07:26

Godmorgon underbara morgon ;) Solen ler ännu en morgon på himlen. Sovit gott? Hoppas att ni njuter av eran semester. Själv jobbar jag ett par veckor till, men tar tillvara på dagen och förvaltar dagen väl. Njuter faktiskt av tiden med barnen på jobb och försöker som personal att ge barnen extra kvalitetstid. Nu ska vi njuta av ännu en härlig sommardag

Fånga dagen : ) Miee

Av marie75 - 9 juli 2014 21:16

Idag snurrade det till ordentligt i mitt huvud precis som jag va på väg och svimma av.. Under våran måltid på jobb så tappade ett barn sin gaffel på golvet och jag böjde mig ner sittandes kvar på min stol och då tar barnet ut sin stol och där tjongade jag i huvet och såg verkligt svart och vitt. Som ett bevis så fick jag en ordentlig bula och ett snygg blå färgg! Ja då så att ....Har varit en snabb runda i Trelle idag och hade många spännande samtal och möten den korta stunden ;) Tack för de ;)

Nu jag hänga tvätt sen är det sängen tidigt idag för kl ringde tidigt imorgon igen. Sov gott kära ni och tack till er som jag möte idag ;)

Av marie75 - 9 juli 2014 13:05

Det händer mycket och ibland kan jag bli som ett barn på julafton som väntar och väntar.. Det händer liksom inte så där fort som barnet inom mig vill att saker ska göra. Idag är det delmål ett av många som ska ro i hamn på ett eller annat sätt...

Miee

Ovido - Quiz & Flashcards