Alla inlägg den 4 juli 2014

Av marie75 - 4 juli 2014 15:27

Att frukta efter närhet och kärlek är något många gör trotts stor besvikelser efteråt. Oftast handlar det om få en bekräftelse på att " man " duger som man är. Ju äldre man blir ju klokare blir man eller? Att uppleva två samvetet är inte att kasta sig i säng med första bästa eller ännu värre sämsta ;) Att bygga upp en ömsesidig relation med spänning och beröring. Att mötas och känna hur hårt hjärtat slår och att möta någon annans blick där och då, att bygga vidare på spänningen som uppstår och ändå inte mötas i det de sexuella gör att det blir ännu mer spänning och fjärilar i magen än, när man bryter tystnaden genom att ursäkta sig när själva sexakten är över. Att faktiskt lära känna den personen du vill vakna bredvid på morgonen och växa tillsammans i vardagen

Av marie75 - 4 juli 2014 09:35

Igår när jag åkte hem ifrån Trelle så mötes jag av väldigt mycket kärlek ifrån änglarna. Vet inte hur många av er Trellebor såg himlens kärlek. Mitt sinne är helt klart öppet och jag såg budskapet ,)

Vilken färg väljer du att måla din själ med? Hur ser du på världen, hur ser du på dig själv? Hur förmedlar du ditt inre utåt? Vilken bild vill du att andra ska ha av dig? Vem sätter sig över dig? Eller du har så mycket mod och styrka så att du vågar stampa ner och gå din egen väg? Vågar du älska dig själv? Kan du släppa in kärlek och släppa taget om rädslor och låta känslan fylla dig med värme och glädje? Vågar du ge dig själv nya chanser trotts krossade drömmar och illusioner av något som har dragit i sönder ditt hjärta i bitar? Vågar du ge dig själv en chans!

Välj färg och låt sinnet vara öppet och låt själen spegla din dag idag, Du behöver inte var andlig som mig det enda som behövs är du bestämmer dig för vilken färg du ska måla ditt inre med, och låter din själ färga ditt yttre. Tro på att du kan och ge dig själv den vackraste kärlek till dig själv och naturens kraft. Våga älska utan krav och krossade drömmar. Våga vara den underbar själ du är;)


Lycka till på din resa idag


Kärlek : ) Miee

Ovido - Quiz & Flashcards