Alla inlägg den 23 februari 2015

Av marie75 - 23 februari 2015 16:46

En härlig dag med massa mys har det blivit denna snöiga dag! Februari så snabbt du sprungit i väg! Jag hinner Inte riktigt med dig.. Planer och mys och massa fika har det bjudits på denna härliga måndag! Hoppas att ni mår gött och att ni njuter av det börjar bli ljusare på kvällen och att ni känner att våren är på väg in :)

Har ni varit inne på Ljusgårdens sida? Vi jobbar för att bygga upp en väldigt trygg sida för att ni ska våga vara dom ni är! Och vilken Exposion! Så många delningar och gillade ! Vi har redan haft vår första tävling och de ligger väldigt många nyheter till ert förfogade om ni tittar in och gillar oss.. För du är väl med oss?


Önskar er en fortsatt skön kväll // Miee

Av marie75 - 23 februari 2015 03:59

Nu kan jag avslöja en av sakerna som mitt hjärta brinner för :) Jag och två fantastiska kvinnor i Sjöbo i Skåne bygger just nu upp vårt dröm företag inom adlig utv :) Gå in och gilla våran sida på Fb.. Vi kommer under våren att ha föreläsningar om adlig utv och stor seanser mm. Vi kommer synas på många platser i Skåne under 2015. Vill du vara en del av den andliga utv så hör av dig till oss. Vi finns för dig! Inga frågor är konstiga och finns för att kunna svara och hjälpa just dig!


Önskar er en underbara och kärleksfull dag // Miee

Ovido - Quiz & Flashcards