Alla inlägg den 11 februari 2015

Av marie75 - 11 februari 2015 22:27

Några tankar ifrån mig denna lite sena kväll... Att mötas av rätt enegier är väldigt viktigt för mig. Att mötas av en attraktion och kunna känna att mötet ger mig något att utv i. Jag vet att många dras till mig pågrund av att jag ligger i fas med rätt energier och jag har utstrålningen. Att släppa in rätt människor i mina enegier och kunna få ett ömsesidigt utbyte är otroligt viktigt för mig. Jag tar emot men släpper inte in vem som helst in på mitt liv. Jag är väldigt sårbar och bär på ett skal som det finns en nyckel till.. Att bygga stenarna rätt i grunden är att komma steg för steg och mötas i en harmoni och sinnesro som är A och O för mig. Att resa igenom livet och lära sig Sampel mellan två själar är väldigt viktigt grund för mig. Att kunna säga förlåt och gå vidare i erfarenhet att lärdom gör mig starkare och att grunden lägger ännu fler Stenar ..


Tack för idag !


Sov gott... // Miee

Av marie75 - 11 februari 2015 17:15

Tidigt morgon och sen eftermiddag.. Som jag har hoppat runt idag på mina kryckor! Helt slut i batteriet... Tufft och vara ute med en bruten fot.. Så nu är iallafall alla bitarna avklarade och nycklarna lämnade! Papperna är påskrivna och uppdraget är avslutat! Tack för all erfarenhet och lärdom under denna tiden.

Tack för all hjälp idag till er som har funnits där idag. Tack för alla mysiga Kramar och härligt bemötande. Tack för bra möte med alla inblandade .

Nu ska jag ta ledigt i kväll och försöka bli av med min huvudvärk som bankar på..


Trevlig kväll kära ni // Miee

Av marie75 - 11 februari 2015 05:53

Godmorgon kära ni! Idag väntar nya möjligheter och schemat är späckat igen.. Faktiskt så hade jag velat ligga kvar i sängen och fortsätt sova.. Men ska snart iväg och måste gå upp och göra mig klar...

Önskar er alla en skön och harmonisk dag // Miee

Ovido - Quiz & Flashcards