Alla inlägg den 24 juni 2015

Av marie75 - 24 juni 2015 08:45

Godmorgon kära ni... Livets resa är tuff och kapitel tog en annan väg, stigen som jag tog va inte alla med i min plan. Jag är min egen författare men jag hade inte en tanke på att de skulle se ut så här..

Nu är det till att ro denna i skit i hamn och se det ur rätt perspektiv och tro mig jag håller fokus och jag har den mentala styrkan på plats. Ja jag är stark fast att jag står i motvind och de blåser storm , så lutar jag mig in i en värld av tillit och jag hoppas att universum vet vad dom gör. Jag litar fullständigt på att mina guider och skyddsänglar leder mig rätt, fast att jag har ifrågasatt denna resan många gånger dessa månaderna...
Min tro har sviktat många gånger men jag måste ju tro att det finns en mening med denna lite ovanliga resa som jag nu stampar mig igenom. Att vara den som alltid har förmedlar ifrån Andevärden och alltid haft svar på frågorna som ni har ställt , blir nu helt plötsligt att jag ifrågasätter mig egen plan innan jag kom hit till jorden. Ja de måste ju vara så att resan just nu handlar om att jag ska rensa ut och mötas av tillit och förtroendet som människor då ordagrant lurade skiten ur mig!

Resan är tuff men jag hoppas att få frid i själen , hjärtat och jag önskar lycka och lugn och ro för alltid när jag är i hamn!

Va rädda om er// Miee

Ovido - Quiz & Flashcards